Er zijn 2 verschillende programma's voor onze Online Back-up oplossing.

De zakelijke variant (OBM)

De particuliere variant (ACB)

In de welkomstmail van de dienst, staan de koppelingen naar de installatie software vermeld.

Volg na het downloaden de instructies van het installatie programma.

Na de installatie volgen de volgende schermen.

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in, welke in de e-mail zijn vermeld.

Zet http om naar https.

Vul bij de backupserver in: backup04.happyhosting.nl

Gebruik geen proxy, tenzij je weet wat je doet.

Als er gebruik wordt gemaakt van een Windows computer, komt het volgende scherm naar boven.
Dit zijn dezelfde gegevens die gebruikt worden bij het aanmelden.

Om in te stellen wat er in de backup opgenomen moet zijn,
gaat u naar de volgende pagina: Hoe stel ik in wat ik wil backuppen.